Rimiko Zorggroep en Kinder Plus Dagcentrum De Gelukkige Dolfijntjes bieden naast dagopvang op onze locatie ook thuis en gezinsondersteuning. Ook voor cliƫnten die niet gebruik maken van onze dagopvang bieden wij deze ondersteuning.

De zorg voor kinderen en tieners met een beperking vraagt meer energie van u als ouder(s)/verzorger(s) en het gezin. Dat weten wij als geen ander. Medewerkers van thuisondersteuning nemen, bijvoorbeeld een dagdeel, de zorg van u over. Zodat u even boodschappen kunt doen of er juist samen met uw kind/tiener en de medewerker thuisondersteuning op uit kunt. En dan niet hoeft te zorgen, maar vooral kunt genieten.

Thuisondersteuning is er voor ouders van kinderen/tieners met een (verstandelijke of lichamelijke) beperking. De ondersteuning loopt uiteen van verzorgen, samen iets leuks ondernemen tot het stimuleren van de ontwikkeling van het kind/de tiener in de eigen omgeving.

Wij maken tevens gebruik van gecertificeerde onderaannemers, welke niet Westerse talen spreken en schrijven.

Voor thuisondersteuning heeft u een WLZ-indicatie begeleiding of een PGB nodig. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de indicatie? Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 0299 82 00 80 of via info@rimikozorggroep.nl.