Rimiko Zorggroep  biedt gevarieerde dagbesteding en dagbehandeling voor mensen met een beperking. Voor jeugd bieden wij dagbesteding in de vorm van De Gelukkige Dolfijntjes. Kinder Plus Dagcentrum “De Gelukkige Dolfijntjes” biedt (medische) dagbesteding aan kinderen met een beperking, van 2 tot 19 jaar.  Ons KDC biedt zowel vaste structuur als de nodige afwisseling. Voorop staat een dagprogramma op maat, waarmee wij een gestructureerde en voorspelbare omgeving creëren waarbinnen de kinderen worden gestimuleerd en geprikkeld om tot verdere ontplooiing te komen. Regelmatig wordt er gewerkt met een thema (bijvoorbeeld de wisseling van de seizoenen) waar alle activiteiten op worden afgestemd. Onze prioriteit gaat uit naar een veilige en prettige sfeer binnen ons kinderdagcentrum.

Want de clienten moeten zich thuis en veilig voelen. Wanneer het kind zich veilig voelt en vertrouwen heeft, durft het te ontdekken en er op uit te gaan. Wij hebben oog voor de individuele behoeften van het kind. Ieder kind is immers uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier. Binnen onze dagbesteding is de aandacht van de leiding over minder kinderen verdeeld. Ons KDC is gevestigd in het prachtige monumentale pand aan de Zuiderweg in Schagen.

Mensen met een beperking zijn ook welkom, onze dagbestedingsmogelijkheden zijn voor alle niveaus. Schilderen, tekenen, boetseren en handwerken. Bij ons kan je aan de slag met je creatieve en artistieke talenten. De cliënten leren verschillende technieken en maken kennis met allerlei creatieve materialen. Op ons terrein hebben we een apart dagbestedingsgebouw met vele mogelijkheden.