Vacature: Allround begeleidend medewerkster (m/v)

Als begeleidend medewerker ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van het team, van onze zorginstellingen en onderdelen van Rimiko. Binnen onze zorginstelling is de begeleidend medewerker een belangrijke spil, en sta je in voor de ondersteuning en coördinatie van ons concept en benadering.

Je komt terecht in een positieve, mensgerichte en dynamisch sociale organisatie, waar je impact hebt op de vorm van de onderneming. Je krijgt de kans om een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren via de sociale doelstellingen van de organisatie.

Reageer als jij je thuis voelt binnen een organisatie met een frisse, eigen(wijze) visie op zorg.

De organisatie biedt het warme persoonlijk welkom gevoel van thuis naar de cliënten toe. Er heerst een informele sfeer in ons jonge team. Kiezen voor onze organisatie betekent kiezen voor inhoudelijke betrokkenheid, voor de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en voor een dynamische werkomgeving.

Prima arbeidsvoorwaarden, en collega’s met een passie voor hun werk– zijn een integraal onderdeel van ons aanbod. Omdat onze organisatie ondernemerschap stimuleert, heb je prima kansen om je professionele horizon te verbreden.

Interesse, heb je Durf en Doorzettingsvermogen- heb je inzicht en ben je vlot in de omgang?

Neem dan contact op met personeelszaken, uitsluitend via de mail naar info@rimikozorggroep.nl

 

 

Bij ons werk je in een dynamische omgeving en in een informele en collegiale werksfeer. Onze vacatures, indien aanwezig, plaatsen wij voornamelijk op onze social media kanalen of hierboven. Deze vind je onder “contact”

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met onze mensen van Personeel en Opleiding, via 0299-820080 of info@rimikozorggroep.nl