Beste allemaal,

Wij zijn Martijn en Bianca en hebben een mooie zoon, Julian.  Julian werd geboren op 26 maart 2007. Hij heeft het niet makkelijk gehad.
1 dag na zijn geboorte heeft hij een saturatiedaling in zijn bloed gehad, wat we pas later te horen kregen.  De borstvoeding ging ook niet van jewelste, dus over naar flesvoeding, wat gelukkig goed uitpakte.  Met anderhalve maand een liesbreuk en in het VU geopereerd.

Later in zijn vroege jaren nog heel wat toestanden, zoals een motorische uitval, hij deed helemaal niets meer en had net leren lopen…  We konden weer helemaal overnieuw beginnen, dan breekt je hart….

DNA test laten doen, waar uit kwam dat ik (moeder) drager ben van het IDIC-15 syndroom en Julian alle bijkomende problemen helaas heeft meegekregen.  Zo ook automutilatie, dat is het moeilijkste om mee om te gaan.  Tja, kun je dat ook wel ooit??

We maken er het beste van en genieten van iedere dag dat Julian het naar zijn zin heeft en goed in zijn vel zit. Julian is begonnen met 1 jaar en 9 maanden op een ODC, waar het eerst heel goed ging, maar het uiteindelijk niet meer de juiste plek voor hem en ons werd.
Julian zat alleen maar in zijn stoel, vast en wel.
Hij werd helemaal niet uitgedaagd om dingen te leren en kreeg hierbij obstipatie en droge luiers, ook zijn spierspanning liep terug.  Tijd om stappen te ondernemen!

Via een artikel in de krant zijn we in gesprek gekomen met Vincent en Nicole en het voelde meteen vertrouwd! Wat voelden we ons opgelucht, er werd serieus naar ons geluisterd!  Iets wat we lang niet zo hadden gevoeld… Later kennis gemaakt met Julian en later zat Julian er…op De gelukkige Dolfijntjes!!  We hebben de juiste stap gezet, niet alleen voor Julian, maar ook voor ons.

We zijn superblij met Vincent en Nicole en de ontspannen sfeer die de begeleidsters uitstralen.  En wie weet, ook later een juiste plek voor Julian

Veel liefs,

Martijn en Bianca Klaver