Lieve mensen,

Wij zijn bij de Gelukkige Dolfijntjes terecht gekomen door een artikel in de krant. Over hun nieuwe vestiging in Schagen.

Ik was op zoek naar opvang voor mijn zoon Joep, hij is dertien jaar heeft een vorm van autisme met een verstandelijk beperking. Het ging om naschoolse opvang, studie dagen en vakantie opvang.

Gezien zijn leeftijd was het niet makkelijk, wij hebben Vincent en Nicole gebeld met de vraag of zij mij konden helpen. We hebben overlegd en aanvragen gedaan die nodig waren. Daardoor was Joep, vanaf september 2016 zeer welkom voor de naschoolse uren, studie dagen en in de vakanties.

Joep voelt zich er prima, het zijn stuk voor stuk erge lieve meiden (zou Joep wel zeggen) niet te vergeten degene de busjes rijden.

Dan zeker niet vergeten zijn vrienden alle bijzondere kinderen die er ook komen.

Wij hebben Vincent en Nicole leren kennen als mensen die in oplossingen denken, Dat is in de wereld van onze bijzondere kinderen vrij zeldzaam.

Wens ze heel veel succes met deze nieuwe uitdaging, en hoop dat er net zo als mijn Joep nog heel veel kinderen een mooie plek krijgen om zich goed te voelen.

Wij willen graag Vincent, Nicole en het hele team dat voor mijn Joep zorgt bedanken.
Het zorgt voor ons dat er een stuk rust en zekerheid is.

Natascha en Joep