Graag wil ik mij even voorstellen.

Ik ben Kitty de Visser, de moeder van Jan. Ik ben getrouwd met Jieles en samen hebben wij 4 kinderen. Zoon Jelle 16 jaar, dochter Iris 14 jaar en de tweeling Jan en Syb 12 jaar.

Jan en Syb zijn 3 maanden te vroeg geboren. Door de vroeggeboorte heeft Jan veel pech gehad waardoor hij nu behoorlijk beperkt is. Jan kan niet lopen, staan, praten en zelfstandig eten en drinken en heeft soms een epileptisch insult. Wel is Jan altijd vrolijk, zingt liedjes, knuffelt graag en houdt erg van gezelligheid. Kortom het mooiste jongetje van de wereld. En dan wil je graag als ouders zijnde dat daar goed voor gezorgd wordt……en dan kom je dus terecht bij de Gelukkige Dolfijntjes van Vincent en Nicole!

Jan was het eerste kindje bij de Gelukkige Dolfijntjes in Schagen. Toen Jan daar kwam bleek zijn indicatie niet goed te zijn! Vincent en Nicole hebben ons toen geholpen om voor Jan een goede indicatie te krijgen, wat dank zij hun gelukkig vrij snel gelukt is!

Jan gaat met veel plezier naar de Gelukkige Dolfijntjes toe. Hij wordt elke dag opgehaald en thuisgebracht door Jessica de chauffeur van de bus. Jessica is Jan ondertussen goed gaan leren kennen, wat erg prettig is.
De groepen zijn vrij klein, en er is veel individuele aandacht en zorg voor de kinderen en dat is heel fijn. Dank jullie wel, meiden! We merken aan Jan dat hij met veel plezier naar de Gelukkige Dolfijntjes gaat. Hij zit erg goed in zijn vel. En sinds Jan daar heen gaat zijn de epileptische insulten een stuk minder geworden! Toeval of niet……..In ieder geval alle lof voor Vincent en Nicole!

Groetjes Kitty de Visser