Mijn naam is Vincent Köster, getrouwd met Nicole en woonachtig te Callantsoog. Samen hebben wij twee kinderen Rick (17 jaar) en Miquel (11 jaar).

Na een groot aantal jaren met veel plezier werkzaam te zijn geweest in ondernemende functies in onder andere het Mkb en vooral de laatste jaren de ICT vond ik het tijd worden voor wat anders. Het opzetten en uitdragen van ondernemingen en projecten heb ik een aantal jaren met succes mogen uitvoeren.

Mede door het feit dat onze zoon Rick de ziekte Lennox-Gastaut Syndroom (moeilijk instelbare epilepsie vorm) heeft, zijn we afgelopen jaren bekend geraakt met de zorg en opvang voor kinderen met een aandoening en of beperking. Na verschillende vormen van onderwijs en opvang te hebben geprobeerd, kwamen wij er achter dat voor een grote groep kinderen met een beperking niet de juiste dagbesteding is geregeld.

Denk daarbij aan het niveau van kinderen, de sfeer en dergelijke . De juiste mix en kwaliteit daarin hebben wij helaas nooit kunnen vinden.

Om aan de vraag en aanwezige behoefte te voldoen, hebben wij besloten om zelf als ondernemer op te treden, en een erkende zorginstelling te starten, inmiddels 8 jaar geleden.

Onze zorginstelling  staat voor intensieve kwaliteit van dagbesteding en dagbehandeling.

Wij hebben bestaande zorginstelling formules door ontwikkelt zodat voor De Gelukkige Dolfijntjes een perfecte totaal formule is ontstaan, waarmee onze organisatie uniek is in zijn soort. De formule is gevat in een kwaliteitszorgsysteem.

Rimiko Zorggroep is een logisch verlengstuk van onze KDC’s en is ontstaan vanuit behoefte ouders en verwijzers.