Naast de mogelijkheid voor vaste bewoning biedt Rimiko Zorggroep ook diverse mogelijkheden voor tijdelijk verblijf in ons pand aan de Zuiderweg.  De (zorg)medewerkers kunnen vrijwel alle zorg bieden die nodig is. Tevens is het mogelijk om te revalideren onder professionele begeleiding.

Rimiko Zorggroep beschikt over 8 zorgkamers. Indien beschikbaar, kan er  in overleg, tevens voor ons gastenverblijf gekozen worden. Hierdoor kan bijvoorbeeld ook de familie verblijven.

Er even lekker tussenuit, onbeperkt genieten. Met en van elkaar. Dat kan óók als je een gezin bent met een zorgintensief kind of volwassene. In ons gastenverblijf zijn gezinnen met een chronische ziekte en/of beperking van harte welkom! En omdat we weten dat je vaak net andere zaken nodig hebt dan gewoon, hebben wij juist dát heel goed geregeld.

Daardoor kan het hele gezin heerlijk genieten. In onze zorginstelling is het mogelijk om alle zorg te bieden aan je zorgintensieve gezinslid, zodat je zelf even lekker kunt uitrusten, want daardoor kun je er thuis ook weer tegenaan.

Ons gastenverbijf is geschikt voor 4 personen, en beschikt over een badkamer, keuken, woonkamer en 2 slaapkamers. Wasmachine,droger, internet en televisie zijn uiteraard aanwezig. Het gastenverblijf staat ongeveer 3 meter naast ons hoofdgebouw, u bent dus echt dichtbij uw naaste.

De omgeving van Schagen is werkelijk prachtig, de kust en vele leuke uitstapjes liggen om de hoek!

Tevens is de mogelijkheid om onze belevingstuin en snoezelruimte benutten. Winkels en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand. Het zorgappartement is in bezit van het NBAV keurmerk.